Vrijdag 19 juli 2024, de dag van Cuijk

De vierde dag van de Vierdaagse voert de wandelaars naar de etappe plaats Cuijk, als voorbereiding op de feestelijke intocht over de Via Gladiola, de St Annastraat.

1. Wandelaars die gebruik maken van de rustposten van de RET kunnen uitkijken naar de eerste rust in Overasselt, aan de rechterkant van de weg, ook wel genaamd de Champignon kwekerij, aan de Kasteelsestraat 9. Het is wel een flinke tippel, maar dat zit er maar op moet je maar denken.

2. De tweede rust (voor de 40 en 50 km) staat in Beers, helaas niet meer voor de garage, maar recht er tegenover aan de rechterkant van de straat dus. Op een pad naast een verenigingsgebouw.

3. De derde rust (opnieuw voor de 40 en 50 km) staat in Mook, op het terrein van Maasstaete.

4. De laatste rust, tevens het moment om te feliciteren en afscheid te nemen: de Houtlaan in Nijmegen. ‘s Ochtends steekt u de St Annastraat over aan de Houtlaan, een plantsoen met een grote sanitaire plaats. Precies aan de andere kant van dat plantsoen staat onze rustpost. heerlijk onder de bomen van het Max Planck instituut. Let op de vele RET vlaggen en borden aan de rechterkant van de St Annastraat!!!

Share This