Huisvesting

Er zijn heel veel mogelijkheden voor huisvesting in en rond Nijmegen. Hotel, camping, AirBNB, sporthallen, gymzalen, particulieren. U vraagt, en de omgeving van Nijmegen draait.

Wel moet u rekenen met behoorlijk hoge prijzen. Het is voor de hele regio hoogseizoen. Schrik niet van hotelkamers boven de 100 euro per dag. En vaak al volgeboekt aan het eind van de vorige vierdaagse.

Maar he, het aanbod is groot. En zeker via internet en de socials (met name facebook) worden tot aan de start van de Vierdaagse bedden aangeboden. Het is opvallend hoeveel kamers en bedden er in de laatste weken worden aangeboden, onder het mom van “was op het laatste moment geannuleerd”. Wanhoop dus niet als u nog laat op zoek gaat.

De komende maanden zullen we op deze pagina een overzicht geven van de verschillende opties, met links naar websites waar je overnachtingen kunt regelen. Het is niet de bedoeling dat we hier individuele adressen gaan vermelden. We hebben zelf geen belang bij het aanbod, bieden ook geen garanties over de kwaliteit. Maar het kan u helpen bij het vinden van een lekkere slaapplaats.

En ach, als voorbeeld: onze verzorgers slapen op een luchtbed in een kleedkamer van de lokale voetbalclub. Geen luxe, wel rust en plezier 🙂

Vierdaagse overnachtingen

AirBNB

Een schat aan lokaties bij particulieren, die hun woning via het AirBNB concept beschikbaar stellen. Net als bij de hotels geldt ook hier: kijk heel goed wat je krijgt voor je geld. Als we nu (in februari) zoeken in de regio Nijmegen, krijgen we een heel uiteenlopend aanbod. Dat wordt dus beoordelen aan de hand van omschrijvingen en de plaatjes. De prijzen liggen nu tussen de 80 en 210 euro. Per nacht. Maar vaak zijn het wel lokaties waar je met meerdere mensen terecht kunt!

Stichting Vierdaagsebed

Deze Stichting van de VVV Rijk van Nijmegen brengt vraag en aanbod bij elkaar van slaapplaatsen bij particulieren. Tegen redelijke prijzen kunt u hier een slaapplek vinden, afhankelijk van het aanbod van de inwoners. Het kan mee- of tegenvallen. Maar er zijn gevallen bekend waarbij wandelaars een jarenlange vriendschap hebben overgehouden aan hun eerste Vierdaagse overnachting. op de website trouwens ook vele links naar andere mogelijkheden.

Stichting de Wandelende Tak

Een grote groepslocatie van 120 wandelaars met vele faciliteiten. In de diverse facebook groepen spreken mensen er enthousiast over. Je kut gebruik maken van alleen de verzorging onderweg, maar dus ook van die grote overnachtings plek. Ontbijt, lunchpakket en avondeten zijn inbegrepen, evenals vervoer naar de start en van de fnish. Dus zeker de moeite waard!

Groepen Nijmegen

Een organisatie van groeps accomodaties, die die accomodaties verhuren in de vorm van losse kamers. De accomodaties zijn gelegen in de regio Groesbeek en Berg en Dal. Alles is goed te bereiken met de bussen van Breng, te betalen met de Vierdaagse Blarenpas. Alles met lunchpakket en diner buffet.

De Vierdaagsecamping

Een tijdelijke camping met de faciliteiten van een echte camping. Zeer bekende lokatie. Bekijk de website en zie wat je kunt verwachten. De organisatie geeft zelf de volgende punten aan:

 • Op slechts 20 minuten fietsen van Start/Finish.
 • Fietsverhuur via onze partner Nijmegen Actief. De fiets staat voor je klaar op de camping.
 • Een bushalte voor de deur. Blarenpassen verkrijgbaar bij de receptie.
 • Een À la carte restaurant, pizzeria en snackbar.
 • EHBO, blessurebehandeling, massage, en blaren prikken door NGS.
 • Verblijf met je eigen tentje, camper, caravan, vouwwagen of daktent.
 • Of maak het jezelf makkelijk en huur een van de vooropgezette accommodaties.
 • Tot 1 mei kosteloos annuleren.
 • Kampeer bij elkaar wanneer je als groep reserveert.
 • Gezelligheid overdag en ’s nachts lekker rustig.
 • Een autovrije camping vanaf maandag 17.00. Parkeergelegenheid op de camping.

Hotels

Er zijn uiteraard heel veel hotels in de regio Nijmegen Arnhem. Reken wel op hoge prijzen. Iets met vraag en aanbod. We noemen in dit blok slechts een aantal hotels, met een link naar de website. Bekijk bijvoorbeeld ook booking.com voor een groot aanbod. Maar nogmaals: kijk eerst goed naar de prijs, voordat je op reserveren klikt!

Bastion Hotel Nijmegen Vierdaagse arrangement

Fletcher Hotels vierdaagse arrangement

Share This