Hoe lang tot de VIERDAAGSE 2024?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Na 5 keer als deelnemer de 4×50 km te hebben bedwongen, ben ik daarna in Nijmegen blijven “plakken” als verzorger. Inmiddels ben ik de laatste 35 jaar al in Nijmegen, en elk jaar denk ik: “dit wordt de laatste keer”. Om daarna in januari toch weer te gaan twijfelen. Kortom: dit jaar ben ik er weer bij, op de rustposten van de RET. Zien we elkaar daar? Via het menu aan de zijkant kunt u springen naar enkele belangrijke pagina’s.

We proberen het actuele Vierdaagse nieuws een beetje samen te vatten. Op de pagina verzorging vindt u alle informatie over onze verzorgingsposten, en hoe u daar gebruik van kunt maken. Per dag is er een pagina met een beschrijving van de verschillende posten op die dag. En door op wandelen tenslotte te klikken komt u bij de informatie over onze vereniging, de wsv RET.

Beelden van de tocht over de Zevenheuvelenweg ter hoogte van de rustpost van de RET. Vierdaagse van Nijmegen 2008.

Alvast kijken wat de verzorging te bieden heeft? Hier vindt u het verzorgingsboekje: verzorgingsboekje 2023  Als u de consumptiekaart op komt halen, krijgt u een exenplaar van dit boekje.

Dag 1, de dag van Elst

Dag 1, de dag van Elst

Het zit er op, de eerste dag van de 105e Vierdaagse. Altijd een speciaal gevoel, oude bekenden weer zien, nieuwe bekenden voor het eerst ontmoeten. Voor ons liep de wekker af om half 3, vertrek om kwart over 3 's ochtends om te vertrekken naar Valburg. De eerste rust...

Lees meer
Eerste ronde inschrijving afgerond

Eerste ronde inschrijving afgerond

Vrijdag 10 februari, de eerste ronde van inschrijving voor de 105e Vierdaagse is afgerond. Deze ronde stond alleen open voor de jongste deelnemers, en vooral voor iedereen die wilde inschrijven voor de 2e of hogere deelname. Kortom: de mensen die de Vierdaagse al een...

Lees meer
Share This