Donderdag 18 juli 2024, de dag van Groesbeek

De dag van Groesbeek, de derde dag van de Vierdaagse. Volgens sommige buitenstaanders en de media de zwaarste dag, maar daar is bijna geen enkele wandelaar het mee eens. Wel de leukste dag, vooral door de heuvels aan het einde van de route. Het is overigens nog geen wandelaar gelukt om ook daadwerkelijk Zeven Heuvelen te ontdekken tijdens het wandelen.

1. De eerste rust is te vinden aan het Maas-Waal kanaal, aan de linkerkant van de weg, vlak voor (of onder) het viaduct. Wagen D staat hier klaar voor alle wandelaars.

2. De tweede rust (voor de 40 en 50 km) staat ook dit jaar weer op het parkeerterrein voor het gebouw van de dierenarts, aan de Langstraat 72, aan de linkerkant van de weg. Let ook op het grote reclamebord van een Fietsenwinkel. Deze rust is voor de 40 en 50 km de grote rust, dus hier wordt de soep geserveerd!

3. De derde rust (alleen voor de 50 km wandelaars) staat vlak voor het einde van de lus, aan de Ringbaan nummer 5A (linker kant).

4. De vierde rust tenslotte (nu weer voor alle afstanden) vindt u zo’n 300 meter na de molen in het centrum van Groesbeek, aan de linkerkant van de weg, vlak voor de fietsenwinkel. Voor de 30 km is wagen C de soeprust, voor allen bovendien nog een altijd geliefde gehaktbal!

Derde dag

Grote rust Zevenheuvelenweg

Langstraat, Plasmolen

Share This