Spam filter in uw email programma

U ontvangt geen email van ons? Dan kan het zijn dat de email is verdwenen in uw spam filter. Afhankelijk van de software die u gebruikt om uw email te lezen, zijn er een paar dingen die u kunt doen:

Elk programma, zoals Outlook365 of Outlook.com maar ook de andere programma’s hebben een SPAM map (in Outlook heet deze map “junk”). De software denkt spam te herkennen, en plaatst dat bericht in die map. Daardoor krijg je het bericht niet automatisch te zien. Zoek de map op in je email programma en open deze. Bij bijvoorbeeld gmail zie je dan vaak een hele rij met dubieuze emails die daar terecht staan. Maar misschien zie je ook een email van wsvret staan, of andere emails die je graag wel wilt lezen? Dan kun je een simpele aktie ondernemen om het uit de spam te vewijderen.

 

In elk email programma kunt u instellen dat email van bepaalde afzenders (in ons geval wsvret.nl) te vertrouwen is, en dus niet in dat filter thuis hoort. In Outlook, het meest gebruikte programma kan dat als volgt. In het start menu vindt u het onderdeel “ongewenste email”. Heeft u onze email geopend staan, dan kunt u eenvoudig selecteren dat u het domein wsvret.nl nooit wilt blokkeren. Volgende emails komen dan gewoon in uw inbox terecht. Heeft u onze email niet geopend, klik dan op “opties voor ongewenste email…”. Kies voor het tabblad “veilige afzenders” en voeg ons domein toe met de button toevoegen:

Gebruikt u andere software, dan vindt u ongetwijfeld een vergelijkbaar menu

 

Gmail webversie

Gmail op uw telefoon

 

 

Outlook365

 

 

Outlook.com (hotmail)