;

Het beroemde LWP verschijnt vanaf 2023 niet meer in de vorm van een boekje, maar alleen digitaal. Daarmee denkt de bond mee te gaan met de wens van meer digitalisering. Tochten komen dus in een app, zoals wandel.nl. Dat zet ons ook aan het denken: kunnen we het programmaboekje voor onze verzorgingsposten afschaffen, en alleen nog digitaal als pdf beschikbaar stellen? Zeker met de ongekende prijsstijgingen van de afgelopen 3 jaar, zou dit voor ons als organisatie zeer welkom zijn. Wat vindt u hiervan?

Poll not found

;

Inschrijving Vierdaagse 2023

Na de driedaagse van 2022 mogen we in 2023 weer wandelen door en rondom Nijmegen voor een heuse Vierdaagse, als het weer ons gunstig gezind is tenminste. De inschrijving start in februari via www.4daagse.nl .

 

;

Wat te doen met prijsstijgingen?
  • Alles wordt duurder, dus ik begrijp een prijsstijging 0%, 0 stemmen
    0 stemmen
    0 stemmen - 0% van alle stemmen
  • Ik heb liever minder concumpties en service 0%, 0 stemmen
    0 stemmen
    0 stemmen - 0% van alle stemmen
Totaal aantal stemmen: 0
31/03/2023 - 06/04/2023
De poll is beëindigd

;

www.vierdaagse.org

We hebben het internet domein www.vierdaagse.org vastgelegd. Bedoeling is om daar in de toekomst een website te bouwen met heel veel vierdaagse tips, en info over de RET verzorging. Als je op dit moment op de link klikt, kom je ook gewoon uit op deze pagina. In elk geval makkelijk te onthouden 🙂