Vrijdag 10 februari, de eerste ronde van inschrijving voor de 105e Vierdaagse is afgerond. Deze ronde stond alleen open voor de jongste deelnemers, en vooral voor iedereen die wilde inschrijven voor de 2e of hogere deelname. Kortom: de mensen die de Vierdaagse al een keer succesvol hebben voltooid.

Zoals blijkt uit de getoonde grafiek, zijn dat er ruim 1.000 meer dan vorig jaar na hetzelfde aantal inschrijfdagen. Maar ook zomaar 8.000 minder dan de jaren 2020 en 2019. Ok, toen was de maximale deelname ook wat hoger, maar het ziet er niet naar uit dat het maximum voor dit jaar (47.000) gehaald gaat worden.

Maandag 13 februari om 10 uur opent de inschrijving voor alle overige deelnemers, de nieuwelingen dus. Voor het eerst met het reglement: vol is vol. Te verwachten valt dus een piek op maandagmorgen (let op de servers KWBN). Maar aan de andere kant: vorig jaar hoefde er niet geloot te worden. Dus er zijn ook weer niet overdreven veel mensen die nou eindelijk eens mee willen doen. We gaan het zien 🙂

Share This