Mokken met karabijnhaak

Sterk en handig. RVS mokken met karabijnhaak. Gebruik de mok, spoel hem om en hang hem aan uw rugzak of heuptas. De kleine mokken zijn 180cc, net zo groot als de ouderwetse koppen koffie. De grotere mokken zijn 300 cc, zelfs iets groter dan de normale soepkommen. Bestel ze voor 5 euro per stuk.

Dopper drinkfles UITVERKOCHT

De bekende drinkfles van 350 cc, super milieu vriendelijk. Vul hem met drinkwater bij de vele tuinslangen die u onderweg aantreft. Wij hebben helaas zelf niet genoeg water om iedereen van water te voorzien, maar aanbod is er meestal wel. Winkelprijs 13,95 euro, bij ons voor 6 euro. Zo lang de voorraad strekt.

Bestek voor onderweg UITVERKOCHT

Het ideale besteksetje om uw koffie te roeren, uw soep te eten of een balletje gehak te prikken. Even afspoelen, in elkaar klikken en klaar. Misschien nog bij uw Albert Heijn te krijgen, bij ons voor 3 euro.

Alle bovenstaande artikelen zijn nog te bestellen zolang de voorraad strekt. U kunt ook zelf kijken op bijvoorbeeld AliExpress of de camping winkel in uw regio. Help ons met het beschermen van het milieu, bespaar op wegwerp spullen.

 Wij hebben de artikelen ook maar ingekocht, en kunnen dus geen garantie geven of ze 120 tot 200 km mee gaan. Ze voelen goed en stevig aan. Maar: garantie tot de voordeur 🙂

Met onderstaand formulier kunt u uw bestelling plaatsen. Afhalen en betalen op onze rustpost in Valburg! (voor de 40 en 50 km is dat de tweede rust op de eerste dag, voor de 30 km is dat de eerste rust van die dag).

Bestellen eetgerei

Artikelen

5 + 10 =

Share This