UITVERKOCHT!

U kunt onderstaand formulier nog wel gebruiken, maar we zetten u dan op de reserve lijst. Als er daarna nog mensen afmelden (wat elk jaar gebeurt), wordt u alsnog ingeschreven!

RET verzorging tijdens de 4daagse 2024

Aanmelden? Dat kan door vanaf 12 februari 2024 een email te sturen via onderstaand formulier. Zet daarin uw volledige naam, geslacht en te wandelen afstand. Wilt u meerdere mensen inschrijven, doe dat dan in het berichten veld. Zet daar ook hun individuele email adres bij!!

Let op: om duidelijk te maken dat u geen computer bent, moet u de simpele rekensom beantwoorden onderaan het formulier, anders kunt u niet verzenden! De voorinschrijving stopt als het maximum aantal deelnemers (om het leuk te houden) wordt bereikt, of op 19 juni a.s. Als er dan nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen die aangeschaft worden tegen contante betaling bij de eerste rust, in Oosterhout voor de 40 en de 50 km, in Valburg voor de 30 km wandelaars.

De prijzen zijn voor dit jaar als volgt vastgesteld
30 km   40 euro
40 km   51 euro
50 km   61 euro

Helaas zijn de bedragen een paar euro hoger dan vorig jaar. U zult zelf ook in de supermarkt gemerkt hebben dat we voor alles flink veel meer moeten betalen. En daar is de suiker tax begin 2024 nog bijgekomen. We houden alles scherp in de gaten, en proberen van acties gebruik te maken. Als het uit de hand loopt, zouden we om een kleine aanvulling van bijv 2 euro kunnen vragen bij het ophalen van de kaarten. Voorbeelden vraagt u? AA is dit jaar 22% duurder, koeken zo’n 10%, soep 18%. Maar eerlijk is eerlijk: koffie en overige frisdranken zijn (nog) vrijwel niet gestegen.

Wij verzoeken u vriendelijk om het verschuldigde bedrag binnen 30 dagen na het inschrijven over te maken op:

NL57 INGB 0004 1855 14
Wandelsportvereniging R E T
Alphen aan den Rijn

Na het versturen van de inschrijving ontvangt u van ons direct een automatische bevestiging. U ontvangt niets? Controleer dan de SPAM box in uw email programma. Op onze ANTI-SPAM pagina kunt u lezen wat u kunt doen om te voorkomen dat we in deze box verdwijnen!

Na ontvangst van uw betaling is de inschrijving definitief en ontvangt u binnen een week van ons een bevestiging per email. Dit laatste gebeurt handmatig, dus wees niet ongerust als u er even op moet wachten.

Waarschijnlijk hebben we genoeg kaartjes, maar het zou kunnen zijn dat we uitverkocht raken. We verwachten het niet, maar het aantal kaarten is niet onbeperkt, dus we kunnen op enig moment de inschrijving sluiten.

Middels de links in het menu aan de bovenzijde van deze website en van de verschillende wandeldagen leest u alles over de rustposten per dag. Het complete verzorgingsboekje kunt u vanaf juni ook als PDF uitprinten (dubbelzijdig). Uit kosten oogpunt weten we nog niet of er weer een gedrukte versie komt.

Tenslotte: kaarten en consumptiekaarten zijn persoonlijk. Het is niet de bedoeling om met de bonnen consumpties aan andere wandelaars te verstrekken. Wij zorgen tenslotte niet alleen voor uw consumpties, maar huren ook busjes, stoelen, koffieketels, enz enz.

Wel kunnen er ook zonder kaart/bonnen consumpties gekocht worden bij onze wagens, mits het niet te druk is. Ook zijn niet alle producten te koop in de losse verkoop. En we zijn genoodzaakt bij een vol terras voorrang te geven aan de wandelaars met een kaart. Maar met een goed humeur en wederzijds begrip lossen we veel op.

Tot 1 juni kunt u kosteloos annnuleren. We storten het inschrijfgeld dan direct terug. Tot 1 juli houden wij 10 euro in op uw inschrijfgeld, omdat we contracten voor de hur van bussen, drukwerk, etc. zijn aangegaan en vaak al hebben betaald. Voor annuleringen na 1 juli kunnen we helaas geen geld meer restitueren, omdat we ook bij de groothandel al inkopen hebben gedaan, of verplichtingen zijn aangegaan.

Share This