Voor-inschrijving verzorging sluit:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

UITVERKOCHT!!!

Het spijt ons zeer, maar de verzorging voor dit jaar is uitverkocht. Als u nu inschrijft komt u op een wachtlijst te staan. Zijn er mensen die niet betalen, of zich nog afmelden, dan zullen we mensen van de wachtlijst uitnodigen!!!!

RET verzorging tijdens de 4daagse 2023

Aanmelden? Dat kan door een email te sturen via onderstaand formulier. Zet daarin uw volledige naam, geslacht en te wandelen afstand. Wilt u meerdere mensen inschrijven, doe dat dan in het berichten veld. Let op: om duidelijk te maken dat u geen computer bent, moet u de simpele rekensom beantwoorden onderaan het formulier, anders kunt u niet verzenden! De voorinschrijving stopt als het maximum aantal deelnemers (om het leuk te houden) wordt bereikt, of op 19 juni a.s. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen die aangeschaft worden tegen contante betaling bij de eerste rust, in Oosterhout voor de 40 en de 50 km, in Valburg voor de 30 km wandelaars.

De prijzen zijn voor dit jaar als volgt vastgesteld:
30 km   37 euro
40 km   48 euro
50 km   58 euro
Wij verzoeken u vriendelijk om het verschuldigde bedrag direct na het inschrijven over te maken op:

NL57 INGB 0004 1855 14
Wandelsportvereniging R E T
Alphen aan den Rijn

Na het versturen van de inschrijving/betaling van de bijdrage, ontvangt u van ons zo snel mogelijk een bevestiging. 

Na ontvangst van uw betaling is de inschrijving definitief en ontvangt u van ons een bevestiging per email. Waarschijnlijk hebben we genoeg kaartjes, maar het zou kunnen zijn dat we uitverkocht raken. We verwachten het niet, maar het aantal kaarten is niet onbeperkt, dus we kunnen op enig moment de inschrijving sluiten.

Middels de links in het menu aan de bovenzijde van deze en van de verschillende wandeldagen en de rustposten per dag. Het complete verzorgingsboekje kunt u vanaf juni ook als PDF uitprinten (dubbelzijdig).

Tenslotte: kaarten en consumptiekaarten zijn persoonlijk. Het is niet de bedoeling om met de bonnen consumpties aan andere wandelaars te verstrekken. Wij zorgen tenslotte niet alleen voor uw consumpties, maar huren ook busjes, stoelen, koffieketels, enz enz. Wel kunnen er ook zonder kaart/bonnen consumpties gekocht worden bij onze wagens, mits het niet te druk is. Ook zijn niet alle producten te koop in de losse verkoop. En we zijn genoodzaakt bij een vol terras voorrang te geven aan de wandelaars met een kaart. Maar met een goed humeur en wederzijds begrip lossen we veel op.

Aanmelden voor de verzorging tijdens Vierdaagse 2023 2023

Dieet wensen?

Afstand

Man vrouw?

12 + 15 =