Voor-inschrijving verzorging opent:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

RET verzorging tijdens de 4daagse 2024

Aanmelden? Dat kan door in 2024 een email te sturen via onderstaand formulier.

Iedereen die zich in 2022 of 2023 heeft aangemeld voor onze verzorging, kan zich tot en met eind februari gegarandeerd inschrijven voor de verzorging 2024.

Vanaf 1 maart kan iedereen zich inschrijven, totdat het maximum is bereikt.

Zet daarin uw volledige naam, geslacht en te wandelen afstand. Wilt u meerdere mensen inschrijven, doe dat dan in het berichten veld. Let op: om duidelijk te maken dat u geen computer bent, moet u de simpele rekensom beantwoorden onderaan het formulier, anders kunt u niet verzenden! De voorinschrijving stopt als het maximum aantal deelnemers (om het leuk te houden) wordt bereikt, of op 19 juni a.s. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen die aangeschaft worden tegen contante betaling bij de eerste rust, in Oosterhout voor de 40 en de 50 km, in Valburg voor de 30 km wandelaars.

De prijzen zijn voor dit jaar als volgt vastgesteld:
30 km   ?? euro
40 km   ?? euro
50 km   ?? euro
Wij verzoeken u vriendelijk om het verschuldigde bedrag direct na het inschrijven over te maken op:

NL57 INGB 0004 1855 14
Wandelsportvereniging R E T
Alphen aan den Rijn

Na het versturen van de inschrijving/betaling van de bijdrage, ontvangt u van ons zo snel mogelijk een bevestiging. 

Na ontvangst van uw betaling is de inschrijving definitief en ontvangt u van ons een bevestiging per email. Waarschijnlijk hebben we genoeg kaartjes, maar het zou kunnen zijn dat we uitverkocht raken. We verwachten het niet, maar het aantal kaarten is niet onbeperkt, dus we kunnen op enig moment de inschrijving sluiten.

Middels de links in het menu aan de bovenzijde van deze en van de verschillende wandeldagen en de rustposten per dag. Het complete verzorgingsboekje kunt u vanaf juni ook als PDF uitprinten (dubbelzijdig).

Tenslotte: kaarten en consumptiekaarten zijn persoonlijk. Het is niet de bedoeling om met de bonnen consumpties aan andere wandelaars te verstrekken. Wij zorgen tenslotte niet alleen voor uw consumpties, maar huren ook busjes, stoelen, koffieketels, enz enz. Wel kunnen er ook zonder kaart/bonnen consumpties gekocht worden bij onze wagens, mits het niet te druk is. Ook zijn niet alle producten te koop in de losse verkoop. En we zijn genoodzaakt bij een vol terras voorrang te geven aan de wandelaars met een kaart. Maar met een goed humeur en wederzijds begrip lossen we veel op.

Aanmelden voor de verzorging tijdens Vierdaagse 2024

Dieet wensen?

Afstand

Man vrouw?

2 + 6 =