Voor-inschrijving verzorging sluit:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

RET verzorging tijdens de 4daagse 2023

Alle informatie op deze pagina’s heeft nog betrekking op 2022. Actuele informatie verschijnt EIND FEBRUARI!

Aanmelden? Dat kan door een email te sturen via onderstaand formulier. Zet daarin uw volledige naam, geslacht en te wandelen afstand. Wilt u meerdere mensen inschrijven, doe dat dan in het berichten veld. Let op: om duidelijk te maken dat u geen computer bent, moet u de simpele rekensom beantwoorden onderaan het formulier, anders kunt u niet verzenden! De voorinschrijving stopt als het maximum aantal deelnemers (om het leuk te houden) wordt bereikt, of op 19 juni a.s. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen die aangeschaft worden tegen contante betaling bij de eerste rust, in Oosterhout voor de 40 en de 50 km, in Valburg voor de 30 km wandelaars.

LET OP: na het versturen van de inschrijving, ontvangt u van ons zo snel mogelijk een bevestiging. U hoeft op dit moment nog niet te betalen. Simpelweg omdat alle inkoopprijzen op dit moment zo onzeker zijn (ter informatie: de prijzen voor 2022 waren 35 euro voor de 30 km, 45 voor den 40 km en 55 voor de 50 km). Bovendien weten we ook nog niet of we alle vrijwilligers wel weer op de been kunnen krijgen. Daarom ontvangt u eind februari een email met daarin alle overige informatie, inclusief de manier waarop u kunt betalen. Komt vast allemaal weer helemaal goed! Per eind februari zal alle vierdaagse informatie overigens verhuizen naar https://vierdaagse.org .

Na ontvangst van uw betaling is de inschrijving definitief en ontvangt u van ons een bevestiging per email. Waarschijnlijk hebben we genoeg kaartjes, maar het zou kunnen zijn dat we uitverkocht raken. We verwachten het niet, maar het aantal kaarten is niet onbeperkt, dus we kunnen op enig moment de inschrijving sluiten.

Middels de links in het menu aan de bovenzijde van deze en van de verschillende wandeldagen en de rustposten per dag. Het complete verzorgingsboekje kunt u vanaf juni ook als PDF uitprinten (dubbelzijdig).

Tenslotte: kaarten en consumptiekaarten zijn persoonlijk. Het is niet de bedoeling om met de bonnen consumpties aan andere wandelaars te verstrekken. Wij zorgen tenslotte niet alleen voor uw consumpties, maar huren ook busjes, stoelen, koffieketels, enz enz. Wel kunnen er ook zonder kaart/bonnen consumpties gekocht worden bij onze wagens, mits het niet te druk is. Ook zijn niet alle producten te koop in de losse verkoop. En we zijn genoodzaakt bij een vol terras voorrang te geven aan de wandelaars met een kaart. Maar met een goed humeur en wederzijds begrip lossen we veel op.

Aanmelden voor de verzorging tijdens Vierdaagse 2023

Dieet wensen?

Afstand

Man vrouw?

13 + 7 =