In 2022 hebben we wandelaars de mogelijkheid geboden om de kaarten op dinsdag op te halen op het logiesadres van de verzorging. Dat is zo goed bevallen, dat we die mogelijkheid dit jaar opnieuw bieden.

Dat kan nu op zondag 16 juli van 15 tot 17 uur, en op maandagmiddag tussen 16 en 18 uur. Het adres is voetbalvereniging Nijmegen, Oscar Carrestraat 102 in Nijmegen. De koffie staat klaar!

Maar natuurlijk kan het ook op de eerste wandeldag, zoals hieronder wordt beschreven. Tot ziens!

 

Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Vierdaagse verzorging, en ook heeft betaald, kan het programmaboekje en de consumptiekaarten ophalen bij de eerste rust op de eerste wandeldag. Daarvoor hebben we uw naam en inschrijfnummer nodig. Dit nummer krijgt u enkele dagen voor de Vierdaagse per email toegestuurd.

Voor de 40 en de 50 km deelnemers bevindt de eerste rust zich in Oosterhout, aan de Dorpsstraat 84, aan de rechterkant van de weg, bij een boerderij. U heeft daar 7,3 km gelopen. Zoals gezegd, het is bij een boerderij, soms ruikt u dat iets meer dan anders. Maar het is de natuur he!

Wilt u alvast een elektronische versie van het programmaboekje bekijken, dan kunt u het hier als PDF downloaden!

Voor de 30 km deelnemers bevindt de eerste rust zich in Valburg, aan de Tielsestraat 9D.(rechterkant van de weg, helemaal aan het eind van Valburg, maar ruim voor de spoorweg overgang). LET OP: we staan aan het eind van het bedrijventerrein achter het hek. Let op de spandoeken! U heeft daar 14,2 km gelopen.

Share This